Alexandru Călin

Alexandru Călin a absolvit Universitatea de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu” (UAUIM) din București în 2004, iar din 2012 este doctor în arhitectură al aceleiași instituții. A rămas aproape de UAUIM și după absolvire, unde predă de mai bine de 15 ani la Read More

Elis Popescu

Elis Popescu coordonează în calitate de redactor-șef revista designist.ro, primul proiect de publishing online din România care îți prezintă tot ce te inspiră în materie de design, mai ales românesc: design interior, branduri locale, arhitectură, design de produs. A condus, timp de 4 ani, Read More

Echipa de traineri

Am coagulat o echipă de profesioniști româno-belgiană, pentru ca experiența ta la curs să fie completă și cât mai conectată la realitatea domeniului designului interior: Martine Claessens, arh. Alexandru Călin, Elis Popescu.

Programa cursului

Cursul are loc în București. Vei lucra în programul 3D la proiectul tău de design interior pe baza unui brief și a unor constrângeri realiste de buget. Subiectul proiectului: un spațiu real din București.

Calendar curs, preț & înscriere

Este un curs de formare profesională, pentru avansați, structurat în 12 ședințe. Cursul are o abordare pragmatică, este dinamic, conține și vizite pe teren și pune la dispoziție un inventar complet de resurse.

Profesor: Martine Claessens

Martine Claessens trăiește de mai bine de 10 ani în România și semnează cele mai frumoase proiecte de design interior. E un designer complet: a trecut prin arte, fashion și s-a specializat de design interior.

1 2 5 6 >