Martine Claessens

Martine Claessens

Martine Claessens este profesorul cursului de Design Interior și semnează cele mai frumoase proiecte de amenajare din România. Este un designer complet: a absolvit faimoasa Royal Academy of Fine Arts din Belgia (Antwerp), a lucrat ca fashion designer în Italia, iar apoi s-a specializat pe design interior.

Artele Frumoase și experiența ca designer de modă s-au conturat în acest “flair for the beauty of living”, cum îl numește ea, o marcă a interioarelor pe care le creează.

Este și designerul La Maison – unul dintre cele mai frumoase showroom-uri din București, care a ridicat ștacheta amenajărilor interioare de la noi. Trăiește și lucrează în România de mai bine de 8 ani, iar în portofoliul ei vei găsi peste 30 de proiecte rezidențiale ce par rupte din paginile revistelor internaționale de top: le poți vedea pe www.martineclaessens.com și pe site-ul La Maison. Caselor haute couture din România li se adaugă interioare semnate în Belgia, Elveția, Germania.

Proiectele ei reprezintă un reper pentru publicul pasionat de design: se impun prin armonie, echilibru, subtilitate, confort și o tușă artistică, aparent nestudiată, care transformă fiecare detaliu într-un exercițiu de rafinament. Lumina ce învăluie spațiul, culorile calde te transpun în liniștea și relaxarea unui tablou flamand. Iar mixul de pattern-uri vorbește despre pasiunea ei pentru textile materializată în colecția Join Us for Dinner, pe care a lansat-o la începutul lui 2013.

La întrebarea “Și, cum a fost azi?” cel mai sigur îți va răspunde “Today was a beautiful day!”.

Află mai multe despre cursul de DESIGN INTERIOR.