Reinventează-te profesional!

CREATIVE LEARNING este școala de cursuri creative, practice și interactive, care îți dă idei despre cum să te reinventezi profesional. Cursurile noastre se adresează unei comunități de oameni creativi, deschiși către nou, atât celor care au pasiuni și doresc să și le cultive, cât și celor care doresc să și le transforme într-o profesie sau să se specializeze în profesia lor.

Cursuri creative și interactive

Cursurile de lungă durată se desfășoară pe parcursul a 12 întâlniri (10 ședințe de seară și două workshop-uri de weekend), iar training-urile intensive au până la 5 ședințe și se desfășoară atât în weekend, cât și seara, tocmai pentru a facilita accesul la curs celor care termină programul de serviciu mai târziu.

Programa cursurilor este astfel construită încât fiecare întâlnire este un dialog, o interacțiune profesor-cursant și cursant-cursant, având o structură tip seminar – workshop. Fiecare curs are ca parte integrantă prezentări interactive, exerciții & aplicații, studii de caz, sesiuni de întrebări și răspunsuri, iar toate materialele pe care le presupune partea practică sunt asigurate de noi, ca organizatori, și incluse în preț. Astfel, fiecare student are posibilitatea să-și testeze cunoștințele acumulate la curs pe parcursul desfășurării acestuia și în cadrul workshop-urilor atașate fiecărui curs.

Portofoliul de cursuri este îmbogățit constant în funcție de solicitările pe care le primim și de nevoile pe care le identificăm în rândul cursanților noștri.

Profesorii noștri

Sunt cei mai buni profesioniști în domeniile lor de activitate, au portofolii remarcabile, iar experiența lor profesională este reflectată în studiile de caz și exercițiile interactive care sunt parte integrantă din programa cursurilor. CREATIVE LEARNING îți oferă oportunitatea să intri în dialog cu ei.

Află mai mult despre profesorii noștri: Martine Claessens Larisa Petrini Mădălina Teler Alexe Popescu Erika Popliceanu

Follow up & internships

Cele mai bune rezultate obținute de studenții noștri vor fi supuse atenției companiilor, inclusiv companiilor în care activează profesorii noștri. Astfel, cei mai buni studenți vor avea ocazia să urmeze internship-uri, facilitate de CREATIVE LEARNING, tocmai pentru că ne dorim să dăm cursurilor noastre o aplicabilitate imediată și să existe o continuitate între abilitățile deprinse în timpul cursului și aplicarea lor în mediul de lucru efectiv.

Rezultatele studenților (unele cursuri sunt astfel structurate încât fiecare cursant are un proiect de curs de finalizat) vor fi prezentate în articole și imagini pe www.designist.ro – platforma editorială care acordă o atenție deosebită industriilor creative din România.

Unde se desfășoară cursurile CREATIVE LEARNING

Spațiile unde ne desfășurăm cursurile sunt alese cu atenție, designul fiind un criteriu important, pentru că ne dorim ca experiența ta la cursurile CREATIVE LEARNING să fie totală: te vei simți inspirat și motivat deopotrivă de spațiul în care vei învăța și vei lucra la curs.

Cursuri în București
La sediul nostru din Str. Alexandru Philippide nr. 5, sector 2, zona Dacia-Piața Romana
Cursuri în Cluj-Napoca
La Impact Hub Cluj-Napoca – Str. Gării nr. 21, clădirea D, parter, Liberty Technology Park, Cluj-Napoca.

Te așteptăm în comunitatea CREATIVE LEARNING!

Dacă ai întrebări, ne bucurăm să îți răspundem.
contact@creativelearning.ro
Telefon: 0721 98 44 67