Trainer: Martine Claessens

Martine Claessens trăiește de mai bine de 10 ani în România și semnează cele mai frumoase proiecte de design interior. E un designer complet: a trecut prin arte, fashion și s-a specializat de design interior.

Programa cursului

Cursul are o abordare pragmatică, este structurat în 4 ateliere și pune la dispoziție resursele necesare pentru ca amenajarea bucătăriei și a băii să devină un proces lin, mai ușor de înțeles și de pus în practică.

Calendar curs, preț & înscriere

Este un curs-atelier în cadrul căruia vei lucra la propriul proiect de curs folosind o aplicație specializată, 2D și 3D, pe baza unui brief. Îți poți rezerva deja locul la curs, numărul de locuri este limitat.

Echipa de traineri

Echipa de traineri: Martine Claessens, designer de interior, și Elis Popescu, fondatoarea platformei www.designist.ro. Ne dorim ca experiența ta la curs să fie completă și să poți naviga cât mai lin printre temele cursului.

Programa cursului

Cursul are loc în București și cuprinde, pe lângă partea de teorie și studii de caz aplicate, multe exerciții practice menite să te introducă în rolul designerului de interior atunci când abordezi un spațiu și elementele lui.

Calendar curs, preț & înscriere

Este un curs intensiv, de weekend, pentru începători sau cei aflați la un nivel mediu care doresc să-și testeze abilitățile în domeniu. Îți poți rezerva deja locul la curs, numărul de locuri este limitat.

1 2 5 6 >