advert

Reinventează-te profesional!

CREATIVE LEARNING este școala de cursuri creative, practice și interactive, care îți dă idei despre cum să te reinventezi, inclusiv profesional. Cursurile noastre, demarate în anul 2013, se adresează unei comunități de oameni creativi, deschiși către nou, atât celor care au pasiuni și doresc să și le cultive, cât și celor care doresc să și le transforme într-o profesie sau să se specializeze în profesia lor.

Cursuri creative și interactive

Cursurile de lungă durată se desfășoară pe parcursul a 12 întâlniri (10 ședințe de seară și două workshop-uri de weekend), iar training-urile intensive sunt compuse, de regulă, din 4 workshop-uri și au loc în weekend sau seara, tocmai pentru a facilita accesul la curs celor care termină programul de serviciu mai târziu.

Programa cursurilor este în așa fel construită, încât fiecare întâlnire este un dialog, o interacțiune profesor-cursant și cursant-cursant, având o structură de tip seminar – workshop. Cursurile includ prezentări interactive, exerciții, aplicații, studii de caz, teme pentru acasă, sesiuni de întrebări și răspunsuri, iar toate materialele pe care le presupune partea practică sunt asigurate de noi, ca organizatori, și incluse în preț. Astfel, fiecare cursant are posibilitatea să-și testeze în timp real cunoștințele acumulate.

Portofoliul de cursuri crește constant în funcție de solicitările pe care le primim și de nevoile pe care le identificăm în rândul cursanților noștri.

Profesorii noștri

Sunt cei mai buni profesioniști în domeniile lor de activitate, au portofolii excepționale, iar experiența lor profesională se reflectă în studiile de caz și în exercițiile interactive, care sunt parte integrantă din programa cursurilor. CREATIVE LEARNING îți oferă oportunitatea să intri în dialog cu ei. Află mai mult despre profesorii noștri: Martine Claessens Elis Popescu Andreea Badragan Alexe Popescu Alexandru Călin

Follow-up 

Ne dorim să imprimăm cursurilor noastre o aplicabilitate imediată și să facilităm continuitatea dintre abilitățile deprinse și punerea lor în practică. Deja, unii dintre cursanții noștri au folosit cunoștințele acumulate la curs fie pentru a porni pe un nou drum profesional, fie, pur și simplu, pentru a-și înfrumuseța viața de zi cu zi.

În cazul unor proiecte de excepție, rezultatele cursanților pot fi prezentate în articole și imagini pe www.designist.ro – platforma editorială parteneră a cursurilor noastre, care acordă o atenție deosebită industriilor creative din România.

Unde se desfășoară cursurile CREATIVE LEARNING

Spațiile în care desfășurăm cursurile sunt speciale prin decor și atmosferă pentru ca experiența ta la cursurile noastre să fie totală: te vei simți inspirat și motivat deopotrivă de spațiul în care vei învăța și vei lucra la curs. 

Creative Learning

Te așteptăm în comunitatea CREATIVE LEARNING!

Dacă ai întrebări, dă-ne un semn!
contact@creativelearning.ro