advert

Alexe Popescu

Alexe Popescu

Alexe Popescu este profesorul cursului de Graphic Design și unul dintre cei mai cunoscuți graphic designeri din România. A studiat și predat graphic design la Universitatea Națională de Arte, iar în prezent este designer la editura Publica, ale cărei cărți nu trec niciodată neobservate nici în librării și nici în concursuri.

În 2013, a câștigat premiul pentru Cea mai bună Colecție, colecția Psihologia pentru toți (Editura Trei), în cadrul Galei Industriei de Carte din România BUN DE TIPAR. Tot anul trecut a fost invitat să facă parte din juriul concursului Cele mai frumoase cărți din România.

Experiența lui merge de la publicitate, la graphic design și design de obiect. A fost art director la Saatchi&Saatchi România, designer al grupului de companii La Strada, iar din 2011 construiește propriul brand de design de obiect – Combina.

În portofoliul său, pe alexe.ro, vei vedea toate proiectele, multe dintre ele foarte cunoscute, de Book design, Corporate Identity, Typography, Type design, Packaging, Product design. De asemenea, a creat identitatea grafică a peste 40 de companii. De curând a lansat, împreună cu Doru Someșan, RO-KIT: un “concentrat” de identitate românească radiografiată prin 50 de simboluri, însoțite de povestea lor.

Alexe Popescu a susținut deja workshop-uri și cursuri de graphic design: te așteptăm să înveți și să creezi design, pornind de la cazuri reale, împreună cu el.

Află mai multe despre cursul de GRAPHIC DESIGN.